Liam Neeson spořádal vlka!Ochránci zvířat a já zuříme

29.03.2013 18:24

Severoirský herec Liam Neeson (59) přiznal, že v rámci přípravy na roli při natáčení filmu The Grey jedl vlky. Zvlášť si oblíbil vlčí guláš. Organizace bojující za práva zvířat proto vyzývají filmové fanoušky k bojkotu snímku. je to hrozný

Neeson ve filmu hraje zaměstnance ropné společnosti, který spolu s kolegy uvízne po nehodě letadla v divočině.
Musejí ze všech sil bojovat o přežití a zároveň odolávat útokům smečky vlků.



Vyšlo ovšem najevo, že režisér Joe Carnahan při natáčení navrhl, aby herci pro lepší pochopení postav ochutnali vlčí maso, což se také stalo.

Irský dlouhán podle agentury WENN ještě ke všemu přiznal, že si "chodil vlčího guláše přidávat, protože byl vynikající". Jeho doznání hrozně rozzuřilo aktivisty z PETA a dalších organizací bojujících za etické zacházení se zvířaty a nabádají k bojkotu díla.V prohlášení PETA se píše: "Neesonův postoj k laskavému zacházení se zvířaty se naprosto neshoduje s postojem kulturního světa... Nejenže byste neměli na The Grey do kin chodit, měli byste od toho filmu přímo utíkat."


Liam, kterého proslavil film Excalibur, již dříve přiznal, že se na role vždy připravuje velmi poctivě. A vyplácí se mu to. Herec, který se přestěhoval do Ameriky, hrál v mnoha skvělých filmech a získal řadu ocenění. Za roli O. Schindlera ve filmu Schindlerův seznam byl nominován na Oscara, Zlatý glóbus i cenu BAFTA. 
 

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode